Projecte Educatiu

El projecte educatiu d’ensenyament i didàctica de l’Astronomia de l’Observatori.
Estem segurs que alguna vegada heu sentit la tentació de contemplar, en eixes clares nits d’estiu, els màgics rius d’estreles i els armoniosos fils de llum que giren per damunt dels nostres caps i experimentar així la sensació intrigant i a la vegada vertiginosa de formar part d’aquesta orquestra còsmica. Si és així, benvinguts a la nostra:

AULA DEL CEL

L’Aula del Cel és un projecte educatiu de l’Observatori Astronòmic de la Universitat de València sobre l’ensenyament i la didàctica de l’Astronomia, pensada per als centres educatius de la Comunitat Valenciana. Va nàixer a partir d’un conveni entre la Universitat de València i la Conselleria d’Educació i Cultura de la Generalitat Valenciana.

L’Aula del Cel és el lloc de trobada amb l’Astronomia, un espai dedicat al seu ensenyament i divulgació, on volem estimular la curiositat i interés per l’Astronomia de les persones que ens visiten. Aquest projecte educatiu va destinat, des dea segon cicle de Primària, a tots els nivells educatius, també a persones amb altres capacitats.

Aquesta activitat s’oferta també desde la pàgina web del Servei de Formació del Professorat.