AstreConcurs23

El gabinet didàctic de l’Aula del Cel llança l’AstreConcurs2023.

Un concurs amb temàtica astronòmica adreçat a estudiants de Primària i Secundària de la Comunitat Valenciana i, per primera vegada enguany, també als docents.

CATEGORIA PROFESSORAT

Si ets docent a un centre de primària o secundària, imparteixes assignatures de ciències o àmbit científic i habitualment inclous l’astronomia a les teues classes, enguany tens l’oportunitat d’acompanyar-nos a la nostra excursió a Aras de los Olmos. Com? Participant a l’Astreconcurs 2023 a la categoria de professorat.

Consulta les bases per a conèixer el procediment de participació.

CATEGORIA ALUMNAT

La categoria per excel·lència del nostre concurs, enguany compta amb les següents modalitats:

  1. Maquetes: produccions 3D de temàtica astronòmica o enginyeria aeroespacial o reproduccions d’instruments científics.
  2. Audiovisual: Posters, fotos, videos i dibuixos amb temàtica “Missions espacials presents i futures”: Artemisa, DART, JWST, ESA, ISS…
  3. Relats i còmics de Ciència Ficció: produccions literàries o novel·les gràfiques de temàtica espacial.
  4. Jeroni Munyoz: aquest curs hem volgut sumar-nos a les celebracions pel 500 aniversari del naixement d’aquest il·lustre astrònom valencià introduïnt una nova modalitat. Les produccions dins d’aquesta modalitat poden presentar-se en qualsevol dels formats anteriors (maqueta, audiovisual, relat/còmic) sempre que tinguen com a tema central la figura de Jeroni Munyoz.

DATES CLAU

  • Inscripció: des del 10 de gener fins el 18 d’abril, ambdós inclosos. (via el formulari d’inscripció online o enviant per email a auladelcel@uv.es la fulla d’inscripció que es facilita en aquest web junt amb el consentiment per al tractament de dades/full de política de privacitat també disponible a aquest web).
  • Enviament de treballs: des del 22 fins el 31 de maig, ambdós inclosos. Per a l’exposició dels treballs és imprescindible haver enviat junt amb la inscripció el consentiment per al tractament de dades/full de política de privacitat.
  • Exposició al MHNUV: aquest curs exposarem els treballs al Museu d’Història Natural de la UV des del 6 fins el 18 de juny, ambdós inclosos.
  • Publicació de premis: 19 de juny.
  • Recollida de treballs: preguem que arreplegueu els vostres treballs des del 20 fins el 28 de juny, ambdós inclosos.
  • Excursió a Aras de los Olmos: 28 de juny

Formulari d’inscripció online

BASES Astroconcurso 23

Full-Inscripció-AC23

Política-Privacitat-AC23

Pots visitar edicions anteriors a aquest enllaç